Dag supporters

Hier ben ik weer, na een lange winter ben ik me opnieuw aan het klaarstomen voor een nieuw seizoen. Het wordt mijn laatste jaar bij de beloften, het seizoen waarin ik mijn profdroom resoluut zal najagen. 

Het is een winter geweest met ups en downs. Ik begin met het positieve nieuws: ik ben afgestudeerd als Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting KMO-management. Jammer genoeg kreeg ik enkele tegenslagen te verwerken. Op 6 november 2017 moesten we afscheid nemen van onze (ploeg)makker Bjarne. Een donderslag bij heldere hemel waar de EFC-familie sterker is uitgekomen. We zijn Bjarne niet vergeten en zullen dit nooit doen. Zijn karakter en doorzettingsvermogen zullen we in onze carrière verderzetten om onze doelen te verwezenlijken. #GrintaForBjarne is niet voor niets de lijfspreuk van het team.

Ondertussen ben ik samen met de ploeg, EFC L&R Vulsteke op stage in het Spaanse Mojacar. Hier stomen we ons klaar voor de seizoensstart. Dit jaar zijn we een weekje vroeger naar Spanje getrokken om na twee jaar afwezigheid opnieuw te starten in het befaamde Clubkampioenschap. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 17 februari in Emelgem, een deelgemeente van Izegem. Verder deze week zal mijn verdere programma online komen op de pagina ‘Wedstrijden’. 

Ik hoop dat jullie me ook in 2018 even talrijk zullen volgen via deze blog waarmee ik jullie zo goed mogelijk probeer up-to-date te houden van mijn programma, mijn resultaten en verdere nieuwtjes. Natuurlijk kunt u me ook volgen via Instagram, Twitter en Facebook via het icoontje in de rechter bovenhoek van uw scherm! 

Veel leesplezier het komende seizoen. 

 

Maxime 

3 Comment on “Seizoensstart nadert met rasse schreden

  1. Veel succes maxime

  2. Mooi; go for it!

  3. we duimen dat je droom mag uitkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *