Gisteren stond met Gent-Staden de eerste grote wedstrijd op het programma. Met de kou en de wind beloofde het een lastige wedstrijd te worden. Ik had een snelle ontknoping verwacht, maar dit gebeurde niet. Na ruim 40 km ontstond een grote kopgroep waar ikzelf samen met ploegmaats Gilles & Julien aanwezig was. De groep was te groot waardoor er geen samenwerking was. Alles kwam terug samen. Het zou een kwestie van gokken worden en ik gokte jammer genoeg verkeerd. Op 50 km van de aankomst kwam er dan toch een goede ontsnapping tot stand met ploegmaat Kjell. Deze 9 zouden de finale rijden. 

Ik werd 55e in het peloton op een minuut. 

 

Videoverslag WTV met interview van mezelf: http://www.focus-wtv.be/sport/verraes-spurt-naar-zege-gent-staden

4 Comment on “Atypisch koersverloop in Gent-Staden

  1. Training op naar volgende week niet opgeven

    1. max op naar volgende.

  2. Op naar volgende seizoen is nog maar begonnen.

  3. Inderdaad; koude wind…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *